Το νησί

Γνωρίστε την "Αρχόντισσα των Δωδεκανήσων"

Γνωρίστε την "Αρχόντισσα των Δωδεκανήσων"...

Το εκπληκτικό νησί της Σύμης έχει χαρακτηριστεί ως “η Αρχόντισσα των Δωδεκανήσων” καθώς η κοσμοπολίτικη σαγήνη του θεωρείται ανεπανάληπτη. Πρόκειται για έναν τόπο που ξεχωρίζει για τις μοναδικές, κρυστάλλινες και βοτσαλωτές παραλίες του, τα γραφικά χωριουδάκια του, καθώς και για τον παραδοσιακό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα που έχει καταφέρει να διατηρήσει ανά τα χρόνια, παρά το γεγονός ότι αποτελεί κοιτίδα του εναλλακτικού τουρισμού, με δεκάδες σκάφη να καταφθάνουν κάθε χρόνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσει κανείς αυτό το στολίδι είναι μέσω της θάλασσας.

Ορισμένα από τα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού αποτελούν το Ναυτικό Μουσείο, ο Καθεδρικός ναός του Τιμίου Προδρόμου, το Αρχαιολογικό / Λαογραφικό Μουσείο και, φυσικά, η Καλή Στράτα!

Η Καλή Στράτα, όπου τοποθετείται το Cedrus Blue, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές του νησιού, καθώς το μονοπάτι της με τα μεγάλα πέτρινα σκαλοπάτια περιβάλλεται από νεοκλασικά κτίρια που χρονολογούνται γύρω στο 1900. Η διατήρηση αυτών των κτισμάτων, σε συνδυασμό με τη μαγευτική φυσική ομορφιά της, είναι αυτό που κάνει την περιοχή να ξεχωρίζει, καθιστώντας την ιδανική για διακοπές που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια αίσθηση νοσταλγίας. Εδώ, οι πυρετώδεις ρυθμοί της καθημερινότητας επιβραδύνονται, επιτρέποντας στον επισκέπτη να πλημμυρίσει από συναισθήματα γαλήνης και ευφορίας!

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε αυτόν τον ξεχωριστό προορισμό;

This site is registered on wpml.org as a development site.