Σχετικά με εμάς

Ανακαλύψτε το παραμυθένιο μας καταφύγιο

Ποιοι είμαστε

Καλώς ορίσατε στο Cedrus Blue, ένα μέρος σαν από παραμύθι, κρυμμένο καλά ανάμεσα σε τρεις κέδρους και τον καταγάλανο ουρανό της Σύμης, απ’ όπου πήρε και την ιδιαίτερη ονομασία του. Το κατάλυμά μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην Καλή Στράτα, ένα όμορφο μονοπάτι με πέτρινα σκαλοπάτια που συνδέει το λιμάνι της Σύμης με το χωριό της. Το κατάλυμα αποτελεί το νεότερο κτίριο στην Καλή Στράτα, μια εξαιρετικά ήσυχη και εκλεπτυσμένη περιοχή γεμάτη παλιά αρχοντικά σπίτια με ιστορία 150 ετών. Ωστόσο, αν και η κατασκευή του ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο 2022, είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον και την αρχιτεκτονική του νησιού, σαν ένα αρχοντικό που παρέμεινε αναλλοίωτο μέσα στο πέρασμα των χρόνων. Κατά την ανάβαση της Καλής Στράτας, θα λέγαμε ότι το Cedrus Blue μοιάζει με μια όαση, έτοιμη να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει στιγμές απόλυτης πολυτέλειας και γαλήνης.

Previous
Next
Previous
Next
Ο Στόχος μας

Καθώς δημιουργούσαμε αυτό το συγκρότημα διαμερισμάτων, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αυθεντική νησιώτικη εμπειρία, γεμάτη από τα στοιχεία που κι εμείς έχουμε τόσο αγαπήσει. 

Μέσω του Cedrus Blue, θελήσαμε ο κάθε επισκέπτης να αισθάνεται σαν ευγενής μιας άλλης εποχής, έχοντας όμως στη διάθεσή του όλες τις σύγχρονες ανέσεις μιας πολυτελούς διαμονής. Φροντίσαμε ώστε να υπάρχει κάτι όμορφο να δει κανείς όπου κι αν στρέψει το βλέμμα του. Λόγω της προσοχής μας στη λεπτομέρεια, καθώς και της αδιαμφισβήτητης φυσικής ομορφιάς του τόπου, κάθε γωνιά αποτελεί ένα μοναδικό φωτογραφικό ενσταντανέ, έναν πίνακα ζωγραφικής που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις.

Ο στόχος επετεύχθη… Το Cedrus Blue είναι το ιδανικό μέρος για μια μοναδική εμπειρία διακοπών, που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Μια σύντομη βόλτα στις εγκαταστάσεις μας ή στη γύρω περιοχή αρκεί για να γυρίσετε πίσω στο χρόνο, να ξεχάσετε τις έγνοιες σας και να αφεθείτε στην ακαταμάχητη ηρεμία που σας περιβάλλει.

Previous
Next
This site is registered on wpml.org as a development site.